Dag ik ben Nency.    |

Ik mag u in contact brengen met anderen die met ‘Natuurlijk, een netwerkcoach!’ aan de slag zijn.

Binnenkort kunt u zich daarom bij mij melden als supporter of lid van deze online community. We hebben nu al vast even kennis gemaakt, dus graag tot later!

Mijn naam zou geen Nency zijn als ik niet samen met u zou bouwen aan dit idee! Stel je voor dat ik een feestje aanricht en ik bestel veel te veel of veel te weinig. Zonde en dom.

Dus: Waarmee kan ik u het best van dienst zijn? Wat zoekt u in een community? Waarom zou u daar regelmatig willen zijn? Waarover wilt u met anderen communiceren? Wilt u een groep starten? Wij zijn erg benieuwd.

Uw antwoorden op die vragen geven ons het juiste richtingsgevoel. Het is tenslotte uw community. We hebben daarom geen haast en wachten eerst uw reacties af.

Wilt u daarom uw ideeën en wensen op het antwoordformulier aangeven? Dan kunnen we straks een mooie en zinvolle ontmoetingsplek creëren.

U hoeft niet te wachten. Klikt u op de luchtfoto van Nederland, dan krijgt u te zien waar in Nederland activiteiten zijn. U vind daar ook adressen om contact te leggen. Samen maken we Nederland een beetje mooier.

Alvast bedankt voor uw betrokkenheid en tot later!

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht of vraag