Natuurlijk, een netwerkcoach!

Website én Community rond een Effectieve Sociale Interventie voor veerkracht en social support

Kom Erbij Festivals

Twitter
Facebook
LinkedIn

kom-erbij-festival-fotoBeste bezoekers van een

Kom Erbij Festival

Kom Erbij. Wij hebben iets aardigs voor u klaarliggen in de speciale eigen ruimte voor alle Kom Erbij Festivalbezoekers op deze website!

Kom Erbij is de uitnodiging die in de weektegeneenzaamheid 2016 door heel Nederland zal klinken van 22 september tot 1 oktober aanstaande.

U wist dat al. Dus loopt u lekker verder naar de Moed & Groet ruimte voor alle Kom er bij festivalgangers! Nency wil u graag welkom heten.

Deze actieweek krijgt uiteraard volop onze aandacht. wist u dat wij in opdracht van de Coalitie Erbij,  de Kom Erbij Festivals nieuw leven in mochten blazen? Een eervolle opdracht!

Op de website van Nfactory  daarom dit jaar een speciale actie. We hebben hard gewerkt om onze community precies op tijd klaar te krijgen om een aparte moed&groet ruimte in te richten voor alle Festival bezoekers en andere wijlanders.

U kan tijdens de week van de Eenzaamheid in de Nency Community een eigen festivalruimte betrekken.

Wij wensen alle organisatoren van Kom Erbij Festivals en Kom erbij Week activiteiten in de WeektegendeEenzaamheid 2016 heel veel succes!

Workshops en key-note spreekbeurten

Natuurlijk kan u ons vinden en ontmoeten in de Kom Erbij Actie week. Bij voorbeeld bij de workshops in Zoetermeer, Wormerveer, Zaandam.  In Alblasserdam mogen we het Festival openen met een keynote.

Graag tot ziens dus en tot oogcontact!

Meedenken en meer betekenen tegen sociaal isolement? Dat kan!

U kunt vanaf nu betrokken blijven bij onze activiteiten tegen eenzaamheid en een een actieve bijdrage leveren. Dus inderdaad: Kom erbij en maak kennis met Nency.

Versterk onze landelijke community in Nederland tegen eenzaamheid en voor sociaal herstel.

Naar:  de community om mij in te schrijven, mee te denken en te werken in de speciale KOmErBijFEstivalbezoekers groep

Naar: de nieuwsbrief om betrokken te blijven van diverse activiteiten tegen eenzaamheid en voor sociaal herstel.

Wist u dat Natuurlijk,eennetwerkcoach! door de landelijke Coalitie Erbij van o.a. Humanitas, het Rode Kruis, het Nationaal Ouderenfonds, Het Leger des Heils en het KPN contactfonds in beeld is gebracht op de actie website: zorgtegeneenzaamheid? En daarmee is gewaardeerd als goed en aansprekend voorbeeld.

Bezoek ook eens die inspirerende website van activiteiten in de zorg en samenleving tegen eenzaamheid. Of bekijk de promo die de Coalitie maakte van onze netwerkcoaches in Rotterdam.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 Natuurlijk, een netwerkcoach!

Thema door Anders Norén