“Deze website heeft diverse ruimten om uw kostbare tijd zinvol te besteden. Zowel voor een kort bezoek, als voor langer verblijf in uw eigen groep in de community”

Hieronder vindt u een paar praktische tips voor een kort bezoek. En u kunt binnen enkele minuten een eigen groep starten.

Eerst zoals beloofd, de kortste weg: Eenvoudig: Er zijn twee ingangen naar een overzicht van alle themás :

(1)via de fototegels in het hoofdscherm, scrollen gewenst.

(2) via het dropdownmenu in de menubalk bovenaan iedere pagina.

Tegels-mozaïek

Klikt u op een foto-tegel uit het mozaïek in het hoofdscherm? Dan licht er een thema op in witte letters. Klikt u nog eens? Dan leest u meer over het thema van uw interesse.

>> hier keert u terug naar de mozaïek met de tegels op de startpagina

Snel en zakelijk geïnformeerd worden?

Benieuwd naar getoetste onafhankelijke informatie over de methodiek? Een overzicht van lopende initiatieven in Nederland?  Onderzoeken en handige documenten. U vindt het allemaal in de berichten op de bovenste menubalk.

Een leestip: Klik op helden en geniet mee van die stille krachten.

Meer betrokken raken en een eigen groep in de community starten?

Kom erbij en deel uw ervaringen met andere vrijwilligers, beroepskrachten of onderzoekers. Inschrijven kost u hooguit 30 seconden. Een kleine stap die een betekenisvolle verbinding kan bieden. Registreren kan vanaf nu. Wilt u eerst in een voorbeeld even zien hoe het werkt? Check de Nency pagina’s.

Veel plezier!

” …We hopen dat u ook betrokken raakt bij het mooie werk van netwerkcoaching. Samen met u zetten we ons in voor sneller herstel en meer veerkracht in kwetsbare situaties.” ( Martin van de Lustgraaf, Nfactory )