Creativiteit en ondernemerschap volop in het netwerk van de NFACTORY. Rebecca Timmerman volgde haar stage Sociaal-agogisch Werk bij Sociaal Wijkteam Zaanstad als contactpersoon en netwerkcoach in Wormerveer. Ze zag de cursisten moeilijk kijken, hoorde hen zuchten en merkte dat ze worstelden met de vele stappen, bladen en opmerkingen uit de aanpak. Wat eerst, wat daarna? Het is wel veel! Ze maakte foto’s, hanteerde de schaar, en fabriceerde een proefset met handige kleurrijke kaarten bij elkaar. Op elke kaart staat een stap, met alles kort en goed op een rijtje: een prima WijlandKaartenset.

Voortaan kunnen netwerkcoaches in opleiding en de coachees in Wormerveer met hulp van die kaarten heel gemakkelijk een gesprek opstarten of richting geven.

Ook interesse in een setje kaarten voor netwerkcoaches? Laat uw naam op de lijst plaatsen en wij sturen u updates over de productie.

Vroege vogels profiteren van de korting die wij zullen geven op het streefbedrag dat we nu stellen op €14,95. Geef u op voor de ‘vroege vogellijst’ en ontvang deze leuke set met 5 euro korting. Let op: Wij kunnen deze bedragen alleen garanderen bij voldoende belangstelling. Dus zegt het voort.

Ja, ik blijf graag op de hoogte over de coachings-kaartenset voor vrijwilliger-netwerkcoaches en schrijf mij in op de 'vroege-vogellijst'.