Lekker fris. Lekker hetzelfde en toch heel anders.

Ook wanneer je ooit een cursus als netwerkcoach gevolgd hebt, is het evenzogoed heerlijk om weer even het hele plaatje te zien. Een tweede keer is altijd anders, en vaak zie je ook veel meer.

Hoe kun  je ook al weer in 90 seconden iemand duidelijk maken wat een sociaal netwerk allemaal kan bieden?

Hoe ging die ezelsbrug G.A.S.T. nou?  En wat betekende R.A.D.I.O.

Wat waren die acht types van sociaal isolement en hoe kon je daar mee omgaan?

Wat doe je met coachees of ‘klanten’ die halverwege afhaken en – zo lijkt het –  de moed opgeven. Wat doe je als de klant als stal-koe eenmaal in de wij werkelijk alle kanten uitbokt en meer los maakt dan iemand nog aan elkaar kan knopen. Wat doe je als …

Dat type vragen en nog meer kunnen jou en andere coaches best bezig houden. Toch? Dan is een opfrisbijeenkomst wel zo lekker.

Het idee voor de allereerste opfrisbijeenkomst is zojuist in september dit jaar (2016) bedacht door de netwerkcoaches van Tympaan-DeBaat uit Mijdrecht. Zij zien elkaar in een leuke locatie in het dorp en de Nfactory levert een ervaren trainer.

In drie opfrisbijeenkomsten geven wij hen alle ruimte om hun ervaringen en vragen in een fris perspectief te plaatsen. We brengen hen en zij brengen ons op nieuwe oplossingsrichtingen en vraagstukken.

Een opfrisbijeenkomst, dat is bijtanken aan de wijland-pomp en met frisse moed weer verder!

Ook één of meerdere opfrisbijeenkomsten aanvragen? Benieuwd naar het prijskaartje van de wijland-brandstoffen*?

Kijk in onze prospectus.

Of nog makkelijker: stuur een mail:  naar wijland@nfactory.nl  met alleen woord ‘opfrisbijeenkomst’ en een vraagteken. Dan nemen wij contact met je op voor een korte toelichting. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Bellen mag ook: spreek je boodschap in op onze voicemail. Opfrisbijeenkomst. Wij hebben in dit geval aan één woord genoeg.