Twitter
Facebook
LinkedIn

Wilt u vrijwilligers (laten) opleiden als netwerkcoach? Dat kan! Wij bieden hen graag onze inspirerende opleiding aan. Onder aan de pagina kunt u een prospectus aanvragen.

Wilt u of uw collega’s eerst goed kennis maken met de aanpak?
Dat kan. Voor medewerkers van diverse zorg- en welzijnsorganisaties organiseren wij praktische trainingen in netwerkcoaching en in het vinden, binden en boeien van vrijwillige netwerkcoaches. Onderaan de pagina vind u een voorbeeld van het certificaat dat u kunt verkrijgen.

Beide trainingen van NFACTORY komen rechtstreeks van de ontwikkelaar van de methodiek.

Natuurlijk kunt u als coördinator direct bij de training van de vrijwilligers aanwezig zijn.  Zo gaat er geen kostbare tijd verloren. U kunt direct contact opbouwen en de methodiek leren kennen. Want ook u leert het snelst in de praktijk!

Met een verstandig gebruik van de complete werkmap ‘Natuurlijk, een netwerkcoach!’ en de vele aanvullende materialen voor sociale professionals uit de werkmap ‘Van Ikland naar Wijland‘ krijgen zowel vrijwilligers als beroepskrachten effectieve handvatten en instrumenten mee.  De ideale mix van informele en formele zorg.

Natuurlijk, er zijn veel wegen naar Rome, en veel mensen die je daar naar toe willen brengen. Als de route onbekend is en als het gaat om mensen die kwetsbaar zijn, kiest u liever een ervaren gids…

U kunt hieronder uw e-prospectus aanvragen.

Ik wil graag mijn e-prospectus ontvangen (meer dan één mogelijk)

Uw naam

Uw e-mail (verplicht)

Hieronder vindt u een voorbeeld van een actueel certificaat voor professionals.

certificaat Nfactory_2016_TA_TrainerNWCoach

>> terug naar de tegel-mozaïek met alle thema’s